• Workshop (2)
  • Workshop (1)
  • Workshop (3)

Tentang Kami

Didirikeun taun 2006, Jiangyin Xinlian Las Equipment Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsén khusus dina ngahasilkeun alat las sareng motong.

Ngawengku legana 3.000 méter pasagi, perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 100 padamel. Kalayan kakuatan produktif téknis anu kuat, alat-alat canggih ..

  • 38a0b9237
  • 2