Tentang Kami

ddaaa

Jiangyin Xinlian Welding Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 2006 sareng tempatna di Wuxi, Jiangsu, kalayan lokasi geografis anu unggul sareng transportasi anu merenah. Perusahaan ngaliput legana 7,000 méter pasagi sareng ayeuna damel langkung ti 100 jalma. Éta perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun produksi, panilitian sareng pamekaran, penjualan sareng jasa.

Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat canggih, alat uji lengkep, sareng parantos akumulasi mangtaun-taun pangalaman produksi. Ngaliwatan inovasi mandiri, perusahaan teras-terasan ningkatkeun prosés manufaktur sareng ningkatkeun tingkat inspeksi implementasi pikeun mastikeun reliabilitas sareng stabilitas kualitas produk. Salami mangtaun-taun, perusahaan parantos ngenalkeun sababaraha pakakas otomatisasi teknologi tinggi, ningkatkeun efisiensi sareng kapasitas produksi, sareng ningkatkeun kakuatan umum perusahaan.

Kusabab didirikeun perusahaan, kami parantos khusus ngahasilkeun sababaraha sérél obor las MIG / MAG, obor las TIG, obor motong plasma hawa sareng suku cadang anu aya hubunganana. Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, sertifikasi RoHS, variétas lengkep sareng spésifikasi, kualitas luhur sareng harga kalapa. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu sampurna, perusahaan parantos kéngingkeun pangakuan anu lega sareng pujian unanimous ti para nasabah. Produk na dijual ogé di langkung ti 50 nagara sareng daérah, sareng parantos ngiringan hubungan strategis jangka panjang sareng seueur perusahaan anu kawéntar.

Pausahaan salawasna nerapkeun prinsip "kualitas munggaran, palanggan heula", mastikeun kadali kualitas, taat kana arah pangwangunan strategis "salamet ku kualitas, sareng mekarkeun ku inovasi", balayar sareng maju payun, sareng langkung seueur pikeun palanggan dina lapangan anu langkung ageung Nilai produk sareng pangalaman pangguna anu langkung saé.

"Ngudag kaunggulan henteu aya tungtungna, maju sareng jaman sareng nyiptakeun masa depan", kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun maju babarengan pikeun kaayaan win-win!

Pabrik urang

1
2
3
4
5
6
7
8