Ngahubungan Tip Holder Inside Thread M14 * 90 XLU4173G21 pikeun OTC Las obor 500A

Contact Tip Holder Inside Thread M14*90 XLU4173G21 for OTC Welding Torch 500A

Pedaran pondok:

Beurat (Gram): 30g

Pakét QTY: 10 pcs

Fitur:

1. Bahan kualitas luhur sareng mesin presisi
2. Kuningan kualitas luhur
3. tahan lama sareng gaduh waktos jasa anu panjang


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras: