Ngahubungan Tip Holder XLU2000G03 pikeun OTC Las obor 200A

Contact Tip Holder XLU2000G03 for OTC Welding Torch 200A

Pedaran pondok:

Beurat (Gram): 30g

Pakét QTY: 10 pcs

Fitur:

1. Bahan kualitas luhur sareng mesin presisi
2. Kuningan kualitas luhur
3. tahan lama sareng gaduh waktos jasa anu panjang


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras: