Warta

  • METAL MADRID 2019

    27-28 Nopémber 2019 | Madrid | Spanyol Sunweld nangtung AB21 MetalMadrid mangrupikeun acara industri taunan anu ngarah. MetalMadrid mangrupikeun hiji-hijina pameran anu konsentrasi unggal taun di Spanyol langkung ti 600 mérek paméran sareng langkung ti 10.000 urang ahli Ayeuna dina taun ka-12 na, MetalMadrid parantos janten patepang ...
    Maca deui
  • Canton Fair 2019 (Oktober, Autumn)

    Pameran 126 Cina Impor sareng Ékspor Fair Xinlian welding stand 8.0X07 Canton Fair 2019 (Oktober, Autumn) - China Impor sareng Ékspor Pameran 2019 bakal asup kana ulang taun ka-126 na di China Impor sareng Ékspor Pameran Pazhou Complex, Guangzhou salami 15 - 19 Oktober (Éléktronika & Kami ...
    Maca deui
  • Blechexpo / Schweisstec 2019

    Sunweld —- Aula 7-7009 Sapertos anu diarepkeun, pameran perdagangan internasional Blechexpo ka-14 pikeun lambar kerja, sasarengan sareng pameran dagang internasional Schweisstec ka-7 pikeun ngagabung kana téknologi, mangrupikeun sorotan industri sareng hasil ditutup kalayan 1498 paméran ti 36 nagara. 41.152 pangunjung ...
    Maca deui
  • Las Ésén Beijing sareng Pamotongan Fair 2019

    Xinlian welding stand E 1262 Beijing Essen Las & Cutting Fair (BEW), anu disponsoran ku Téknik Mékanis Téknik Cina (CMES), Lembaga Las CMES, Asosiasi Las Cina (CWA), Komite Alat Las CWA, Jérman Las Jerman (DVS) sareng Messe Essen GmbH, ...
    Maca deui