Blechexpo / Schweisstec 2019

Sunweld —- Aula 7-7009

Sapertos anu diarepkeun, pameran perdagangan internasional Blechexpo ka-14 pikeun lambar kerja, sasarengan sareng pameran dagang internasional Schweisstec ka-7 pikeun ngagabung kana téknologi, mangrupikeun sorotan industri sareng hasil ditutup kalayan 1498 paméran ti 36 nagara. 41.152 pangunjung ti sakumna 113 nagara ngamangpaatkeun duo pameran perdagangan, anu dina waktos éta parantos naék janten 108.000 méter pasagi ruang lantai paméran, dina raraga ngamajukeun diri ngeunaan logam lambar, pipa sareng ngolah profil, ogé motong, ngagabung, ngabentuk sareng ngelas téknologi, ti 5 dugi ka 7 Nopémber, 2019.

Jiangyin Xinlian Welding Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 2006 sareng tempatna di Wuxi, Jiangsu, kalayan lokasi geografis anu unggul sareng transportasi anu merenah. Perusahaan ngaliput legana 7,000 méter pasagi sareng ayeuna damel langkung ti 100 jalma. Éta perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun produksi, panilitian sareng pamekaran, penjualan sareng jasa.

Kusabab didirikeun perusahaan las Xinlian (Brand Sunweld), kami parantos khusus ngahasilkeun rupa-rupa séting las MIG / MAG, obor las TIG, obor motong plasma hawa sareng suku cadang anu aya hubunganana. Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, sertifikasi RoHS, variétas lengkep sareng spésifikasi, kualitas luhur sareng harga kalapa. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu sampurna, perusahaan parantos kéngingkeun pangakuan anu lega sareng pujian unanimous ti para nasabah. Produk na dijual ogé di langkung ti 50 nagara sareng daérah, sareng parantos ngiringan hubungan strategis jangka panjang sareng seueur perusahaan anu kawéntar.

Pausahaan salawasna nerapkeun prinsip "kualitas munggaran, palanggan heula", mastikeun kadali kualitas, taat kana arah pangwangunan strategis "salamet ku kualitas, sareng mekarkeun ku inovasi", balayar sareng maju payun, sareng langkung seueur pikeun palanggan dina lapangan anu langkung ageung Nilai produk sareng pangalaman pangguna anu langkung saé.

"Ngudag kaunggulan teu aya tungtungna, maju sareng jaman sareng nyiptakeun masa depan", kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun maju babarengan pikeun situasi win-win!

Tim kami bakal di stand Aula 7-7009, dimana rupa-rupa obor MIG TIG Plasma bakal sayogi. Wilujeng sumping kadatangan anjeun!

www

Sapertos anu diarepkeun, pameran perdagangan internasional Blechexpo ka-14 pikeun lambar kerja, sasarengan sareng pameran dagang internasional Schweisstec ka-7 pikeun ngagabung kana téknologi, mangrupikeun sorotan industri sareng hasil ditutup kalayan 1498 paméran ti 36 nagara. 41.152 pangunjung ti sakumna 113 nagara ngamangpaatkeun duo pameran perdagangan, anu dina waktos éta parantos naék janten 108.000 méter pasagi ruang lantai paméran, dina raraga ngamajukeun diri ngeunaan logam lambar, pipa sareng ngolah profil, ogé motong, ngagabung, ngabentuk sareng ngelas téknologi, ti 5 dugi ka 7 Nopémber, 2019.

qqq


Pos waktos: Aug-26-2020