Canton Fair 2019 (Oktober, Autumn)

Pameran Impor sareng Ékspor Cina ka 126th
Xinlian las nangtung nangtung 8.0X07

Canton Fair 2019 (Oktober, Autumn) - China Impor sareng Ékspor Pameran 2019 bakal janten ulang taun ka-126 na di China Impor sareng Ékspor Pameran Pazhou Komplek, Guangzhou salami 15 - 19 Oktober (Alat éléktronika & Peralatan Rumah Tangga), 23 Oktober 27 Barang Konsumén, Kado & Dekorasi Bumi), sareng 31 Oktober - 4 Nov 2019 (Alat Kantor, Kasus & Kantong, sareng Produk Rékréasi, Alat Médis sareng Produk Kaséhatan, Dahareun, Sapatu, Tekstil & Garmen, Paviliun Internasional)!

 

Anjeun tiasa ogé diselang dina Yiwu Fair 2019 - Pameran Komoditas Internasional Yiwu Internasional ka-25, pameran dagang Cina anu terkenal diayakeun di Yiwu, pusat perdagangan anu hébat di Cina.

 

Salaku paméran perdagangan anu komprehensif sareng ngahususkeun, Cina Impor sareng Ékspor Pameran - Canton Fair @ China Impor sareng Ékspor Pameran Pazhou Komplek, Guangzhou nunjukkeun langkung ti 150,000 jinis produk Cina kualitas sareng komoditi luar negeri kalayan fitur anu khas. Tingkat pembaruan produk Cina langkung ti 40% unggal sési. Gumantung kana kaunggulan Cina dina industri manufaktur sareng orienting kana paménta pasar internasional, Canton Fair nunjukkeun sababaraha produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar.

 

Kalayan dukungan ti seueur paméran sareng pengunjung, China Impor sareng Ékspor Pameran (Canton Fair) ayeuna parantos janten acara dagang anu paling komprehensif kalayan sajarah anu pangpanjangna, tingkat paling luhur, skala panggedéna, anu paling lengkep dina ragam paméran, sareng distribusi anu paling lega. ngeunaan pembeli peuntas laut sareng omzet bisnis pangageungna di Cina.

 

Kusabab didirikeun perusahaan, kami parantos khusus ngahasilkeun sababaraha sérél obor las MIG / MAG, obor las TIG, obor motong plasma hawa sareng suku cadang anu aya hubunganana. Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, sertifikasi RoHS, variétas lengkep sareng spésifikasi, kualitas luhur sareng harga kalapa. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu sampurna, perusahaan parantos kéngingkeun pangakuan anu lega sareng pujian unanimous ti para nasabah. Produk na dijual ogé di langkung ti 50 nagara sareng daérah, sareng parantos ngiringan hubungan strategis jangka panjang sareng seueur perusahaan anu kawéntar.

 

Tim kami bakal nangtung dina 8.0X07, dimana rupa-rupa obor MIG TIG Plasma bakal sayogi. Wilujeng sumping kadatangan anjeun!


Pos waktos: Aug-26-2020