METAL MADRID 2019

27-28 Nopémber 2019 | Madrid | Spanyol

Sunweld nangtung AB21

MetalMadrid mangrupikeun acara industri taunan anu ngarah. MetalMadrid mangrupikeun hiji-hijina pameran anu konsentrasi unggal taun di Spanyol langkung ti 600 merek paméran sareng langkung ti 10.000 ahli

Ayeuna dina taun ka-12 na, MetalMadrid parantos janten dina titik pertemuan sektor industri. Langkung ti 27,000 méter pasagi ruang paméran bakal konsentrasi insinyur industri, mékanis sareng listrik, manajer beuli, manajer produksi, manajer operasi, diréktur pamekaran, manajer umum sareng seueur deui ti sakumna dunya anu milarian pangwangunan pang anyarna dina otomatisasi sareng robotika, manufaktur sambung, komposit, las, perawatan permukaan, pangukuran, pamariksaan, kualitas sareng uji coba, komponén pikeun mesin, EPI, subkontrak, alat mesin sareng percetakan 3D.

Ruang paméran na diwangun ku daérah anu béda-béda: robomática, komposit spain, manufaktur sambung, manufaktur aditif sareng tangtosna, rékayasa logam kinerja.

Kusabab didirikeun perusahaan las Xinlian (Brand Sunweld), kami parantos khusus ngahasilkeun rupa-rupa séting las MIG / MAG, obor las TIG, obor motong plasma hawa sareng suku cadang anu patali. Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, sertifikasi RoHS, variétas lengkep sareng spésifikasi, kualitas luhur sareng harga kalapa. Kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu sampurna, perusahaan parantos kéngingkeun pangakuan anu lega sareng pujian unanimous ti para nasabah. Produk na dijual ogé di langkung ti 50 nagara sareng daérah, sareng parantos ngiringan hubungan strategis jangka panjang sareng seueur perusahaan anu kawéntar.

Kami bakal ngabagi kaparigelan urang dina rupa-rupa obor las sareng séktor industri. Tim kami bakal nangtung dina AB21, di Metal Madrid (27 - 28 November) dimana rupa-rupa obor MIG TIG Plasma bakal sayogi. Ogé, sababaraha bagian TIG pyrex anyar kami, bakal dipajang di Metal Madrid pikeun anu munggaran di mana waé di dunya.

eee


Pos waktos: Aug-26-2020