Swan Neck XLU5347B00 pikeun OTC Las obor P350A

Swan Neck XLU5347B00 for OTC Welding Torch P350A

Pedaran pondok:

Beurat (Gram): 30g

Pakét QTY: 10 pcs

Fitur:

1.MIG las obor angsang beuheung, cocog pikeun OTC 350A MIG obor
2. tambaga kualitas luhur
Awét sareng gaduh waktos jasa anu panjang


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras: